Geboortefoto op plexiglas cadeau

Geboorteplaatje, een teder, gepersonaliseerd kraamcadeau

Heb je er al eens aan gedacht om een ​geboorteplaatje cadeau te geven als kraamcadeau bij de geboorte van een baby? Een geboorteplaatje van geboorteplaatje.nl is veel meer dan alleen een foto in een lijst of een geboorte tegel. Het geboorteplaatje is een unieke plaquette die de mooiste herinnering aan het moeder-zijn met jou deelt.

Eenvoudig te ontwerpen geboorteplaatje

Je kunt dit mooie kraamcadeau eenvoudig ontwerpen en bestellen op de website van geboorteplaatje.nl. Het is eenvoudig, wijst zich vanzelf en je houdt zelf de regie in handen. Je gaat op de computer eerst op zoek naar de mooiste foto van je zoon of dochter; de foto die je raakt en ontroert als je hem ziet. Deze laad je op naar de website. Net als bij een geboortetegel vult je op de webpagina de benodigde gegevens van de baby in: voor- en achternaam, geboortedatum, tijd van geboorte, gewicht en lengte.

Je kunt er ook voor kiezen een mooie persoonlijke tekst, die uit de grond van je hart komt, op de plaquette te vereeuwigen. Tip: heb je even geen inspiratie? Kijk dan even op de blog van de website. Vervolgens kies je het gewenste lettertype en je bent klaar. Op je scherm zie je al hoe de geboorteplaquette eruit komt te zien. Voor speciale wensen kun je via het formulier op de website contact opnemen. Geboorteplaatje.nl reageert verrassend snel en helpt je correct.

Uitvoering van het geboorteplaatje

Geboorteplaatje.nl voert de bestelling net zo uit, zoals jij het bedacht hebt. Het is een exclusief cadeau door jou en van jou. De plaquette is gemaakt van plexiglas en heeft een ideaal formaat (A5), zodat je het een mooi plekje in je huis kunt geven. Het product heeft een dunne beschermlaag om het delicate en professionele graveerwerk te beschermen. Thuis verwijder je deze folie. Op de geboorteplaquette is de foto in kleur overgezet. De naam en de tekst worden onder de foto gegraveerd in het door jou gekozen lettertype.

Je kunt ook nog een stijlvolle houten basis of voet bestellen, zodat de plaquette staand getoond kan worden. Is het geboorteplaatje een cadeautje? Dan voeg je natuurlijk ook nog de mooie cadeauverpakking bij de bestelling. De levertijd is 3 tot 5 werkdagen na het plaatsen van de bestelling op de website. Betalen gaat op de website snel en gemakkelijk en je kunt ook betalen met PayPal en Apple Pay.

Niet alleen bij geboorte

Ook op zo’n belangrijke dag als Moederdag of Vaderdag is het geboorteplaatje het perfecte cadeau om te geven. Niet alleen aan nieuwe moeders en vaders, maar ook aan hen die misschien al vele jaren moeder en vader zijn. Wellicht ook een mooi cadeautje voor oma en opa. Dit prachtige cadeau is overigens niet alleen leuk om te geven, maar ook om te krijgen! Je kunt jezelf natuurlijk ook altijd nog een cadeautje gunnen…

Een extraatje van geboorteplaatje.nl

Geboorteplaatje.nl beloont de personen die de website en het product promoten. Bestel je bij geboorteplaatje.nl en deel je jouw geboorteplaatje met geboorteplaatje.nl, dan maak je maandelijks kans op een Newborn fotosessie, kinderkleding en andere items.

Conclusie

Geboorteplaatje.nl heeft een uniek en origineel en mooi product om cadeau te geven. Een cadeautje met een emotionele waarde dat ongetwijfeld door velen gewaardeerd zal worden en vele lovende commentaren zal losmaken. Je ziet dat er veel aandacht is besteed aan zowel de afwerking als de cadeauverpakking. Zeker een aanrader als je eens iets anders, iets speciaals cadeau wilt geven aan nieuwe ouders en ervaren ouders, ouders van nu en ouders van toen…

Leave a Reply

Your email address will not be published.